Näin saat kaiken irti

Clean Key -verkkokaupasta

1. Tilauksen tekeminen

Pääset tekemään tilauksia verkkokaupassamme kun olet saanut meiltä sinne tunnukset. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Tilausten tekeminen toimii samalla tavalla riippumatta siitä oletko yrityksenne pääkäyttäjä vai tilaaja.

  1. Kirjaudu sisään verkkokaupan oikeassa yläkulmassa olevasta ”Oma tili” linkistä
  2. Kun olet kirjautunut sisään, niin näet saatavilla olevat tuotteet sekä niiden sopimushinnat. Itse tilausten tekeminen menee kuin missä tahansa verkkokaupassa. Maksutapana on ainoastaan lasku.

2. Ohjeita yrityksen pääkäyttäjälle

Yrityksen pääkäyttäjänä ”Oma tili” -osio eroaa muiden käyttäjien (tilaajien) tilistä.

Pääkäyttäjän omasta tilistä löytyy perustietojen lisäksi nämä osiot, joita yrityksesi muilla käyttäjillä (tilaajilla) ei ole:

  • Toimitusosoitteet
  • Hallitse käyttäjiä
  • Avoimet tilaukset

Toimitusosoitteet

Täältä lisäät kaikki osoitteet, joihin yrityksenne eri tilaajilla on oikeus tehdä tilauksia. Yrityksesi tilaajat, joita hallitaan ”Hallitse käyttäjiä” valikosta eivät voi valita toimitusosoitteiksi mitään muuta kuin luomiasi toimitusosoitteita.

Sen sijaan pääkäyttäjänä voit tilata myös osoitteisiin, joita et ole vielä luonut etukäteen.

 

Hallitse käyttäjiä

Täältä luot käyttäjiä yrityksellenne. He saavat automaattisesti kirjautumistiedot syöttämääsi sähköpostiin ja voivat alkaa tekemään tilauksia.

Yksikään heidän tekemänsä tilaus ei tule suoraan meille ja lähde toimitukseen vaan käyttäjien tekemät tilaukset menevät ensin ”Avoimet tilaukset” osioon. Sieltä sinun tulee käydä hyväksymässä tilaukset, jonka jälkeen me lähetämme tuotteet.

Pääkäyttäjän itse tekemissä tilauksissa ei ole hyväksymisprosessia vaan ne tulevat suoraan meille ja toimitamme ne.

 

Avoimet tilaukset

Kun yrityksenne käyttäjä tekee tilauksen, se siirtyy tänne hyväksyttäväksi.

Tilauksen hyväksymisessä voit muokata tilausta: lisätä / poistaa tuotteita, vaihtaa kpl-määriä sekä vaihtaa toimitusosoitetta. Voit myös hylätä koko tilauksen.

Kun olet hyväksynyt tilauksen, tilaus siirtyy ”Tilaushistoria” osioon, josta voit seurata sen etenemistä.

Back to top